Logopèdia Multilingüe adults

La logopèdia no només ofereix els seus serveis al món infantil. Els adults tenen també les seves necessitats. Per això la nostra professional s’encarrega de corregir deglucions atípiques que continuen existint en l’edat adulta i que amb la col·laboració de l’ortodontista s’apliquen els millors mètodes i més eficaços per a solucionar la situació.
A més, la nostra logopeda és especialitzada a treballar amb disfèmies, per a molts de vosaltres coneguda també com tartamudeig que afecta el món d’adults quan el problema no es va solucionar a menor edat i continua persistint sense cap millora.

Cal destacar que la logopèdia s’ocupa a diagnosticar i rehabilitar els trastorns de la veu (disfonies) que hagin afectat persones al llarg de la seva vida i que són presents en la seva vida quotidiana. Solen aparèixer si les entenimentades vocals s’inflamen, desenvolupen creixements o es paralitzen i així no poden funcionar correctament desenvolupant un trastorn de la veu, com passa en molts casos com: mestres, professors, actors o cantants.

La neurologopedia és una especialitat de la logopèdia que tracta de compensar, minimitzar i rehabilitar aquells desordres en el llenguatge, la parla i la deglució que hagin estat causats per alguna mena de trastorn neurològic, una lesió cerebral o una malaltia neurodegenerativa. Tot això pot estar present en l’edat adulta.

El treball logopèdic s’enfoca en la millora de la qualitat de vida de les persones afectades, buscant recuperar al màxim les capacitats cognitives i comunicatives que es deriven de l’afectació cerebral, compensant aquells que no puguin ser recuperats, i prevenint l’aparició d’alteracions. A més d’això, té la missió d’informar i formar a les famílies i cuidadors/es sobre mètodes d’intervenció complementaris perquè s’utilitzin a casa.