Arriba el moment que ens conegueu i per a això hem decidit que un currículum ens presenta com a treballadors/res, com a professionals, però nosaltres volem que ens conegueu a més com a persones.
Hola! Jo sóc Sabela Blanco, gallega de naixement, encara que amb arrels catalanes. He viscut la major part de la meva curta vida a Galícia i això com diuen els gallecs et fa ser fort…serà per la pluja. A Santiago de Compostel·la, vaig estudiar la llicenciatura en Psicologia Clínica. La meva família em va ajudar a entendre la passió per un treball en el qual ajudes a les persones a ser més felices i a millorar la seva qualitat de vida. Després dels meus 5 anys de carrera, vaig decidir anar-me a viure a Londres. Si o si, havia d’aprendre anglès. Allí vaig conèixer gent de diferents cultures, de diferents llocs del món que em van ajudar a veure més enllà del que la meva petita Galícia m’havia ofert. Al cap d’un any aprenent anglès, i fent un Màster de Psicologia Infantil i Atenció Primerenca, vaig decidir que Barcelona seria la meva nova residència. El fet que el meu pare sigui d’aquí va ajudar bastant, encara que crec que alguna cosa més, el clima. Si us plau què pari de ploure! Aquí, vaig estudiar el meu primer Màster en Psicologia Infantojuvenil, en la Universitat Autònoma de Barcelona. I si ja tenia clar que m’agradava la meva professió, després del màster, però sobretot de les pràctiques, em vaig enamorar. En acabar-ho vaig pensar que era moment de pensar en el futur i per qüestions vàries vaig decidir completar la meva formació amb el Màster de Psicologia General Sanitària. Després de finalitzar-ho amb èxit, vaig decidir que era hora de començar a demostrar-me a mi mateixa i als altres que la meva professió/passió havia de ser utilitzada per a ajudar les persones. Vaig començar a treballar en diversos llocs fins que de sobte em va sorgir la “oportunitat” o potser el “somni de la meva vida”, tenir el meu propi centre terapèutic. I què millor que crear-ho amb la millor logopeda i sòcia que he conegut: Sofia Zelou. Per això, el 5 d’abril de 2019 decidim unir-nos empresarialment davant un notari per a complir EL NOSTRE SOMNI que ara volem compartir amb tots vosaltres.
Hola! Jo sóc Sofia Zelou i com la majoria de vosaltres haureu pensat que el meu cognom sona estrany, aprofito per a explicar-vos. Vinc de Grècia, el meu país natal que em va ensenyar molt, però des de sempre buscava alternatives per a anar creixent, primer com a persona i després com a professional i ara, qui ho diria, com a empresària. Vaig acabar la meva carrera com a Logopeda a Grècia, en la Universitat Principal de Logopèdia a la ciutat de Patra. Per cert, la major part de les meves classes universitàries eren en anglès. Això ho esmento ja que des de petita estava obsessionada amb el món dels idiomes, les llengües i les seves arrels. La possibilitat d’estudiar la meva carrera en anglès em va fer entendre: Quina cosa més bonica i creativa serà poder combinar la meva carrera que tant m’apassiona amb el món dels idiomes que és la meva afició! Vaig continuar aprenent idiomes que sabia que em servirien per al meu treball com la llengua de signes i el sistema de Braille, la llengua dels invidents. Quan se’m va presentar l’oportunitat de venir a Barcelona ja em vaig sentir que el somni acabava de començar. El programa d’Erasmus (placement program) em va permetre arribar a Sabadell, a un centre de Logopèdia on vaig estar sis mesos practicant la meva professió i al mateix temps aprenent dos idiomes nous, el castellà i el català. Després de realitzar diversos cursos vaig acabar parlant amb fluïdesa els dos idiomes. Després, vaig realitzar el Màster de Neurologopedia a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau en la gran escola “Escola de Patologia del Llenguatge” (EPL) que em va fer estimar encara més el meu treball. Les portes del món laboral se’m van obrir ràpid, treballant en diverses clíniques multilingües i centres (inclòs Espai Tau) i a més en Escoles Internacionals. He après que m’encanta aprendre, sobre les persones, els seus mons, les seves habilitats i febleses i al final com neurologopeda vaig aprendre que la meva professió em permet fer realitat no sols el meu somni sinó també el dels altres i això em fa fort. Però el meu camí fa un any es va creuar amb el camí de la meva companya i sòcia, Sabela Blanco. Una Persona i Psicòloga amb la qual puc compartir experiències, emocions i coneixements que des del mes d’abril apliquem juntes. Perquè és una felicitat poder treballar de manera interdisciplinària i poder unir dues professions tan importants que fan que els nostres nens i les seves famílies entrin i surtin de la nostra casa felices.

Hola! Sóc Raquel Pérez, psicòloga educativa a l’escola La Immaculada i psicòloga col·laboradora a Espai Tau Kids.

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, especialitzada en Neurociències i Psicopatologia Infanto-Juvenil. Amb experiència formativa a l’Hospital Sant Pau, Barcelona Health Hub, Fundació Adana, Escola Fàsia, etc. La meva professió és la meva vocació; em sento molt afortunada de poder ajudar els adults del futur dia a dia a resoldre, millorar o acompanyar les seves dificultats fomentant un benestar més gran en les seves vides.

Especialitats:
• Psicologia infanto-juvenil.
• Orientació psicopedagògica.
• Avaluació neuropsicològica i valoració psicològica en nens i adolescents.
• Reeducació neuropsicològica i tractament psicològic en orientació cognitivoconductual en nens i adolescents.

Hola! Em dic Irene Lorente. Sóc logopeda i intèrpret de la llengua de signes catalana. Estic especialitzada en teràpia miofuncional i en logopèdia infanto-juvenil escolar. Actualment treballo al col·legi Sagrat Cor a Barcelona on intervinc com a logopeda. També col·laboro amb Espai Tau Kids i les meves ganes són infinites per poder oferir el millor de mi i ajudar els nens i les seves famílies. Treball en espanyol i en català.